Velika nagradna igra - povrće u frizu, nagrade u nizu!

  • 29.03.2022.

Učestvujte u velikoj uskršnjoj Frikom nagradnoj igri “Povrće u frizu, nagrade u nizu” koja će trajati u periodu od 28.03.2022. do 25.04.2022. godine.

Mehanizam nagradne igre je jednostavan, a nagrade vrlo atraktivne. Uz kupljena bilo koja dva pakovanja Frikom smrznutog povrća, učesnici dobijaju priliku da svakog dana osvoje mini zamrzivač, a svake nedelje Fiat 500!

Sve što je potrebno je da pošaljete BI BROJ ili PFR BROJ sa računa SMS-om na broj 5007 ili na www.frikompovrce.rs

Za dodatne informacije, podršku i pomoć možete pozvati Frikom call centar na broj telefona 0800/30-30-30. Radno vreme call centra je svakog radnog dana od 08h do 20h, a subotom od 09h do 15h.A možete nam se obratiti i putem e-mail adrese kontakt@frikomnagrade.rs

Spisak proizvoda koji učestvuju, mehanizam, fond nagrada i sve ostale detalje pogledajte na www.frikompovrce.rs ili možete pogledati Pravila nagradne igre klikom na link

Preuzmi
Pravila NI pdf

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!