Vredi ponoviti Sneško i Rum koktel

  • 05.04.2023.

LEGENDE SU PONOVO NA OKUPU

Delimo lepe vesti sa vama!

Dugoočekivani Rum koktel je ponovo deo asortimana Frikom proizvoda.

Svake sezone naši potrošači nam pišu o tome koji bi sladoled ponovo voleli da vide u našim zamrzivačima. Ove godine smo odlučili da ispunimo želje i pokrenuli smo aktivaciju Legenda se vraća kroz koju smo prikupljali glasove za sladoled koji želite da vratimo. I, da, Rum koktel je dobio ubedljivo najviše glasova.  Možda niste znali, ali ovaj sladoled je jedan od legendarnih sladoleda koji smo počeli da proizvodimo 1976. godine zajedno sa Kaprijem, Čoko Mokom, Sneškom, Rumenkom i Lenijem. Ekipa legendi je, dakle, ponovo na okupu.

Računali smo da kad su legende na okupu treba da napravimo užitak za sve legende u društvu. Stoga, stari, dobropoznati ukus donosimo u novom pakovanju. Šest sladoleda na štapiću u jednom pakovanju? Da, baš tako. Naš novi multipack napravili smo sa željom da sladoleda ima dovoljno za sve.

Gde su fanovi Rum koktela, tu su i fanovi Sneška. Za njih smo pripremili novi multipack sa pet sladoleda u jednom pakovanju plus jedan gratis. Možda se baš ovog leta vaša košarkaška petorka bude osvežavala uz Sneška. Ali u pakovanju je 5+1? Da, onaj jedan gratis je za MVP-a.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!