toggle menu Frikom
Srpski
Toggle search

Zdravo Brzo Lako - Smislite zdrav, brz i lak obrok!

Zdravo Brzo Lako - Smislite zdrav, brz i lak obrok!

Zdravo Brzo Lako - Smislite zdrav, brz i lak obrok!

U susret dugoj zimi i sezoni slava, kada principi zdravog života i pravilne ishrane najčešće padaju u zaborav, kompanija Frikom Vas poziva da učestvujete u konkursu za najbolji “Zdravo Brzo Lako” recept i podsetite se koliko je brzo, ukusno i lako hraniti se zdravo.

Sve što je potrebno da uradite je da između 5. i 30. decembra na ovoj stranici, popunite sva polja (naziv recepta, sastojci, način pripreme, kao i ime, prezime i e-mail adresu), a stručni žiri će odlučiti da li ćete baš Vi biti pobednik nedelje, osvojiti lep poklon i dobiti priliku da se takmičite u finalu, u pripremanju hrane uživo. 

Najbolje recepte i najveštije majstore kuhinje biraće naša poznata food blogerka Dragana Pušica, autorka sajta moje-grne, zatim Maja Petrović, autorka sajta vitkigurman, i cenjeni Gastro Nomad - Lepi Brka, Nenad Gladić.

Osnovni uslov je da recepti podrazumevaju zdrave namirnice, brzu pripremu u tačno utvrđenom roku od strane žirija i da, naravno, jela budu ukusna. Pored kompanije Frikom, pobednike će obradovati i parteneri projekta, kompanije Bosch i Metalac.

Možete pogledati zdrave proizvode, kako biste dobili više ideja za recepte.

Tema 4. kruga: Poslastice
Maksimalno vreme pripreme: 10 min 
Eventualno vreme pečenja: 20 min

Frikom.rs