Lasagne Bolognese

Spremite obrok s ovim proizvodom

Frikom Lasagne Bolognese, možete pripremiti na veoma jednostavan način i uživati u jednom od najukusnijih Italijanskih specijaliteta. Vrhunski obrok od ukusnog goveđeg mesa, paradajz pelata i bešamel sosa, koji možete spremiti za svega nekoliko minuta!

Priprema

Proizvod bez prethodnog odmrzavanja možete pripremiti na jedan od sledećih načina: U pećnici: pećnicu zagrejati na 180 ºC, a zatim proizvod kome smo prethodno skinuli poklopac, staviti u sredinu pećnice i peči od 30 do 35 minuta. U mikrotalasnoj peći: sa proizvoda skinuti poklopac i stavti u mikrotalasnu peć, zagrevati najačom snagom od 10 do 12 minuta.

Uz Frikom gotova jela, zdrav i ukusan obrok za celu porodicu biće poslužen pre nego što izgovorite: "Danas ne stižem da kuvam!"

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!