Bečka Šnicla

Spremite obrok s ovim proizvodom

Ukoliko ste se uželeli kvalitetne pileće šnicle, Frikom Bečka šnicla je pravi izbor za vas. Napravljena je po originalnoj Austrijskoj recepturi od mesa pilećeg filea. Brzo se priprema, ukusna je, a još lakše kombinuje sa Frikom povrćem i postaje idealan obrok za celu porodicu. Zavoleće je i oni koji žive brzim tempom sa previše obaveza i manjkom vremena za spremanje hrane.

Priprema

Bečku šniclu možete pripremiti u tiganju, bez prethodnog odmrzavanja, na umereno zagrejanom ulju 5-6 minuta, uz povremeno okretanje dok ne dobije zlatno žutu boju. Ukoliko je pećnica vaš izbor, u prethodno zagrejanu pećnicu na 235˚C, pecite šnicle 7 minuta, ili u fritezi u prehtodno zagrejanom ulju na 160˚C pržite štapiće 3-4 minuta.

U svakom Frikom pakovanju kriju se najfiniji komadi mesa. Uživajte u ukusu paniranih i punjenih odrezaka.

Spremite obrok s ovim proizvodom

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!