Crveno Voće Mix

Spremite obrok s ovim proizvodom

Osvežavajuću kombinaciju crvenog voća čine: malina, crvena ribizla, jagoda i višnja. Prava užina za sve koji vode računa da unose dovoljne količine voća u dnevnoj ishrani. Crveno voće je bogato vitaminima, a naročito vitaminom C.

Frikom crveni mix dostupan je tokom cele godine i brzo, praktično i jednostavno rešenje za pripremu svih poslastica. Napravite sa crvenim mixom voćni kolač, ukusan frappe, tortu ili poslasticu i ulepšajte sebi dan.

Nutritivna vrednost proizvoda
Nutritivna vrednost na 100g
Energetska vrednost 221 kJ/ 53 kcal   2,6
Masti 0,3 g   0,4
od kojih zasićene masne kiseline 0,1 g   0,5
Ugljeni hidrati 11,0 g   4,2
od kojih šećeri 6,8 g   7,5
Vlakna 2,0 g
Proteini 1,2 g   2,4
So 0,005 g   0,08
vitamin C 24 mg   30
*referentni unos za prosečnu odraslu osobu (8400kJ/2000 kcal). **nutritivna referentna vrednost računata prema dnevnom referentnom unosu Vrednosti mogu odstupati zbog sezonskih odstupanja u kvalitetu sirovine. Sadržaj soli je isključivo posledica prirodno prisutnog natrijuma.
Priprema

Na sobnoj temperaturi proizvod odmrzavati 2–2,5 sata. Za brzo odmrzavanje u mikrotalasnoj pećnici potrebno je 5–6 min. Nakon odmrzavanja, upotrebiti kao sveže voće.

Tajna ukusnog obroka sakrivena je u ukusnom, sveže smrznutom Frikom voću i povrću. Od graška i nedoljivog spanaća do mešavina za rusku salatu ili kineska jela i zdrave voćne smoothie-je.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!