Panirana riba u hrskavoj panadi se pravi od fileta ribe. Oblikujemo i prekrijemo ih panadom od pšeničnog, kukuruznog i pirinčanog brašna za super hrskavo iskustvo. Jednostavno pripremite proizvod u rerni ili fritezi, za ukusan i brz obrok u kome će uživati cela porodica!
| Nutritivna vrednost | na 100g |
|---|---|
| Energija | 955kJ / 238 kcal |
| Masti | 13 g |
| od kojih zasićene masne kiseline | 1,0 g |
| Ugljeni hidrati | 19 g |
| od kojih šećeri | <0,5 g |
| Vlakna | 0,5 g |
| Proteini | 11 g |
| So | 0,97 g |
Rerna: Na pleh stavite papir za pečenje i na njega stavite smrznuti proizvod. Pecite proizvod u zagrejanoj rerni na srednjoj visini na 220°C 25 minuta bez ventilatora ili na 200°C 25 minuta sa uključenim ventilatorom, do zlatnožute boje i željene hrskavosti. / Friteza: riblje filete pržite bez odmrzavanja u zagrejanom ulju na 170 - 180°C, dok ne poprime zlatnožutu boju (cca 9 minuta).