Hrskavo i sočno! To je najbolji opis Frikom ribljeg štapića sa hrskavom kukuruznom panadom.
Napravljeni od sočnog mesa oslića, u kombinaciji sa artaktivnom kukuruznom panadom, očaraće vas svojim ukusom! Riblji štapic sa kukuruznom panadom će razveseliti sve obožavaoce paniranih proizvoda, koji će biti oduševljeni brzinom i jednostavnošću pripreme ukusnog obroka.
Pripremljene štapiće možete servirati uz razne priloge poput krompira, pirinča, salate i povrća i raznih umaka, što ih čini posebno primamljivim za najmlađe.
U tiganju: Neodmrznut proizvod pržiti u vrućem ulju 6 - 8 minuta, uz povremeno okretanje, dok ne dobije zlatno žutu boju i postane hrskav. U fritezi: Proizvod pržiti neodmrznut u puno vrućeg ulja na temperaturi 170 - 180°C, 4 – 5 min, dok ne postane hrskav i zlatno žute boje. U pećnici: Zamrznute riblje štapiće poređati na papirom obloženi pleh i peći na gornjem nivou u prethodno zagrejanoj pećnici na 220°C 12-14 minuta, dok ne dobiju zlatno žutu boju i postanu hrskavi.