Mešano povrće za rusku salatu

Spremite obrok s ovim proizvodom

Nezamislivo je organizovati zabave, porodična druženja i vesele dečije rođendane bez glavne zvezde stola, ruske salate.. Kako zbog pripreme ove poznate salate ne biste morali provesti sate i sate seckajući, olakšajte sebi posao i koristite već gotovo povrće za salatu. Umesto u kuhinji, provedite vreme u opuštanju pre dolaska gostiju.

Frikom Mešano povrće za rusku salatu sastoji se od šargarepe i krompira u kockicama i graška. Ova mešavina savršena je za pripremu različitih osvežavajućih jela.

Osim ruske salate, povrće možete koristiti i za pripremu ribljih salata s različitim sosevima i dodacima. Unesite u kuvanje svoju kreativnost i prepustite se mašti.

Nutritivna vrednost proizvoda
Nutritivna vrednost na 100g
Energetska vrednost 190 kJ / 45 kcal
Proteini 2,2 g
Ugljeni hidrati 7,6 g
od toga šećera 1,3 g
Masti 0,4 g
od toga zasićenih masnih kiselina 0,12 g
Natrijum 37 mg
Vlakna 3,9 g
Kalijum 112 mg
Vitamin C 6,2 mg
Priprema

Proizvod pripremati kao sveže povrće bez prethodnog odmrzavanja. Način pripreme: kuvati 10 minuta ili pržiti 15 minuta.

Tajna ukusnog obroka sakrivena je u ukusnom, sveže smrznutom Frikom voću i povrću. Od graška i nedoljivog spanaća do mešavina za rusku salatu ili kineska jela i zdrave voćne smoothie-je.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!