Bećarac sa kobasicama

  • 25 - 30 minuta
  • Jednostavno
  • za 2 osobe
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Beli luk oljuštite i čekićem za meso ili čašom ga malo zgnječite, vodite računa da ostane ceo i da se ne raspadne.
    2. Zagrejte ulje u tiganju, dodajte zgnječeni beli luk i pržite ga oko 30 sekundi, tako da ulje dobije aromu belog luka. Luk izvadite iz tiganja i dodajte Frikom Sataraš.
    3. Satarašu dodajte šolju poluobarenog pirinča. Sve zajedno pržite / dinstajte 15 -20 minuta. Pred kraj posolite jelo.
    4. Kada je bećarac gotov, u drugom tiganju ispržite kobasice.
    5. Bećarac i kobasice služite zajedno.

Mešavine povrća

Frikom voćem i povrćem možete da obogatite svoju ishranu tokom cele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam neophodno Ok!