3 - 4 čena belog luka (izgnječena ili sitno iseckana)
2 kašike ulja
30 - 40 g margarina
1/2 isceđenog limuna
malo soli
Priprema:
U zagrejan tiganj sipajte ulje i sačekajte da se dobro zagreje. Dodajte beli luk i pržite ga 1 minut uz stalno mešanje.
Ubacite Frikom Gambore i sve zajedno dinstajte desetak minuta.
Gamborima dodajte Frikom Balkansku mešavinu i margarin. Kad se margarin istopi jelo posolite i dodajte sok od limuna. Dinstajte sve zajedno 10 -15 minuta.
Služite toplo.
Prijatno!
Morski plodovi i lignje
Frikom riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranljivih sastojaka.
Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku: