Razlike u tipovima sladoleda od kojih možete da se smrznete: 2. deo

14. July 2016.
Autor Slavica
Podelite

Verujemo da ste već usvojili sve informacije vezane za hladne poslastice iz našeg prošlog teksta. I da sada bolje od Italijana možete da prepoznate dobar gelato. I baš kao što vam se neće potkrasti greška da njihov omiljeni napitak nazovete eKspresso, tako ni gelato više nećete nazvati sladoledom. Jer razlike znate. Zato je pred vama novi infografik koji je tu da vas uputi u nove razlike koje hladne poslastice odvajaju jedne od drugih i saznate šta je to parfe, a zašto sorbet možete jesti čak i kada ste na dijeti. :)

Koja je razlika između mlečnog i krem sladoleda? A koja između sorbeta i sladoleda? I šta je smoothie?

Magazin

Članci, saveti i recepti za kuvanje sa Frikomom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!